Office 365: Datasikkerhed når skolen går i skyen


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

Office 365 Trust Center er navnet på Microsofts service, der hjælper med at holde styr på datasikkerheden, når skolen går i skyen med Office 365.

Når man flytter til skyen med sine elever og lærere, rejser der sig en lang række spørgsmål om sikkerheden. Hvordan respekterer leverandøren privacy? Hvad er den garanterede oppetid? Hvilke certificeringer overholdes? Hvor i verden gemmes data? Svarene på disse og mange spørgsmål har Microsoft samlet i Office 365 trust center.

Bemærk at servicen er international. Derfor finder du ikke information om, hvordan det danske datatilsyn specifikt ser på Office 365. Datatilsynets sagsbehandling af sikkerhedsspørgsmål omkring Office 365 kan læses på deres hjemmeside.

Comments (0)

Skip to main content