TOOL CAMP: Fælles it-kompetenceløft til både elever og lærere


Af David Garde-Tschertok, pædagogisk uddannelseschef

God kompetenceudvikling skal være brugbar fra dag 1. Med en Tool Camp er du i gang fra dag 0. Kompetenceudviklingen begynder nemlig i klasseværelset, sammen med eleverne.

Et vigtigt element i Netværksskolen er måden man tilrettelægger kompetenceudvikling. Jeg har selv tidligere erklæret it-kurset for dødt. Men hvad skal man sætte i stedet? En Tool Camp er et godt bud – et helt nyt og dog efterhånden godt afprøvet kompetenceudviklingskoncept, der kickstarter de it-understøttede læringsprocesser.

I samarbejde med Twentyone Learning er vi nu i stand til at tilbyde it-kursets afløser par excellence. En Tool Camp afvikles på skolen i undervisningstiden; den tilpasses lokale behov og ønsker; den er nyskabende; og den flytter deltagernes it-kompetencer med raketfart.

Læs mere i folderen og kontakt undertegnede eller Ulrik With Andersen fra Twentyone Learning for yderligere informationer.

Comments (1)

  1. Anonymous says:

    Af Julich Wiberg, salgschef
    Normalt omtaler jeg ikke konkurrenternes produkter i disse spalter. Men

Skip to main content