OFFICE 365: Tusindevis af elever bruger Skolebordet til august


Af Julich Wiberg, salgschef

Et godt skin er nødvendigt til den cloudløsning, som skolerne vælger. Den enkelte bruger skal ikke bøvle med en kompliceret og uforståelig brugerflade. Skolebordet er med god grund et populært skin til Office 365.

 

Skolebordet oplyser, at ikke færre end 30.000 skoleelever til august med Skolebordet.dk vil være sendt i skyen. Det er fremtidens skole, vi her ser blive udrullet for øjnene af os. Længe har vi talt om skolen i skyen og bring your own device. De flotte salgstal fra ProActive vidner nu om, at ambitionerne er ved at blive indfriet og ført ud i virkeligheden.

 

Skolebordet er historien om et produkt, som kun få i begyndelsen forstod betydningen af. Men ophavsmændene til projektet var vedholdende og troede på deres koncept, som vi nu ser folde sig ud blandt tusindevis af elever.

 

Dermed er der skabt en syntese mellem brugerne, leverandørerne samt regeringen og KL’s ønske om at udvikle en moderne skole og løfte kvaliteten af undervisningen. Jeg ønsker alle parter stort tillykke.

 

Find dokumentation, kundecases og meget mere på www.skolebordet.dk

 


 

Comments (4)

 1. Anonymous says:

  Skolebordet er historien om et produkt, som kun få i begyndelsen forstod betydningen af. Et godt skin er nødvendigt til den cloud-løsning, som skolerne vælger. Skolebordet er med god grund et populært skin til Office 365

 2. Anonymous says:

  Af Julich Wiberg, salgschef
  Normalt omtaler jeg ikke konkurrenternes produkter i disse spalter. Men

 3. Martin Kristensen says:

  Foruden skolebordet.dk – hvilke andre skins kan du anbefale Julich?

 4. . says:

  Kommer der fra Microsoft skins som er branche- eller funktionsrettet, ex. uddannelse, administration, intranet osv. ?

Skip to main content