Går du med en iværksætter i maven? Kom til seminar i Lyngby 23 april 2014


Så er der godt nyt til alle, der vil leve drømmen helt ud. Iværksætterturen kommer til Lyngby og inspirerer unge til at starte egen virksomhed. Tag dine kammerater med og bliv klogere:

Onsdag den 23. april kl. 14-16 i Kulturhuset

Alle kan være med, men måske mest interessant for elever og lærere fra VG, Lyngby STX og HHX, HG, TEC, VUC, Medieskolen, 9. og 10. klasse, og alle andre unge i Lyngby-Taarbæk,

Om Iværksætterturen:
Iværksætterturen er på vej rundt til 44 byer i Danmark for at få iværksætteri på skoleskemaet og gøre unge interesserede i at starte egen virksomhed. Bag Iværksætterturen står den unge iværksætter Casper Blom, som allerede som 12 årig startede sit første rigtige iværksætter-projekt, BilligeGolfbolde.dk. Lyngby er én af kun fire udvalgte steder med en større event centralt i byen. Du kan læse mere om Iværksætterturen her og om Casper Blom her.

Program

Kl. 13.30-14.00  Ankomst til Kulturhuset, Klampenborgvej 215, Lyngby

Kl. 14.00-14.10  Velkomst v/Borgmester Sofia Osmani

Kl. 14.10-15.10  Den unge serieiværksætter Casper Blom går på scenen med et sjovt og tankevækkende oplæg. Han startede sin første virksomhed som 12-årig!

Kl. 15.10-16.00  Forskellige unge iværksættere fra Lyngby-området viser deres idéer frem og svarer på alle jeres spørgsmål ved små stande. Alle deltagere er med i lodtrækningen om præmier sponsoreret af blandt andre Microsoft.

Tilmelding

For elever på VG, Lyngby STX, HHX, HG, TEC, VUC, Medieskolen, 9. og 10. klasse: Tilmelding klassevis via lærerne. Hver skole indsender de samlede tilmeldinger til info@vidensby.dk senest den 3. april.

For andre interesserede – hvis du fx er færdig med skolen eller er på en videregående uddannelse: Tilmelding til info@vidensby.dk senest den 3. april . Husk at skrive dit navn, din alder og evt. uddannelses-institution i tilmeldingen.

 

Vi glæder os til at se jer til en spændende og festlig eftermiddag!

Invitation til Iværksætterturen 23april2014.pdf

Comments (0)

Skip to main content