Ole Lund Kirkegaard som app i Windows 8


Af David Garde-Tschertok, pædagogisk uddannelseschef

“Hvis man eksempelvis skal lave en opgave om Ole Lund Kirkegaard, kan man lave hele besvarelsen som en app, hvor man eksempelvis kan sætte fakta om forfatteren nemt op, så man hurtigt kan læse de vigtigste ting". Sådan siger en flittig elev fra Tinderhøjs Skole til Rødovre Nyt. Lokalavisen skriver om, hvordan elever fra skolens it-patrulje imponerede de voksne gæster på Læringsfestivalen i Bella  Center 2014. Her demonstrerede eleverne, hvordan de gennem programmering i app'en Project Sienna bruger deres digitale færdigheder til at nå de faglige mål i undervisningen.

“Eleverne er super dygtige og endnu mere lærenemme. Når det kommer til de digitale hjælpemidler, kan man introducere dem til nogle nye værktøjer, som de aldrig har hørt om før, og så et kvarter senere, er det allerede dem, der viser dig noget nyt, man kan bruge det til. Derfor er de også fantastiske til at hjælpe hinanden, og det bruger vi på skolerne, sådan at 6.A skal undervise 6. b osv.,” forklarer Maria Hessner Hansen, afdelingsleder på Tindehøj Skole til lokalavisen i den it-pædagogisk meget udviklingsorienterede forstadskommune.

Læs hele artiklen i Rødovre Nyt.

Læs hvad der it-pædagogisk rykker i Rødovre - leder.

Læs hvorfor det it-pædagogisk rykker i Rødovre - gæsteblogindlæg.

Læs hvordan de it-pædagogisk rykker i Rødovre - reportage.

 

Comments (0)

Skip to main content