Lav multimediebøger i Windows 8


Af pædagogisk uddannelseschef, David Garde-Tschertok

Så kom den. App’en der understøtter den ultimative undervisning med afsæt i mantraet mediernes ligeværd. CreateBook hedder den og appellerer vel først og fremmest til de yngste klassetrin.

Det er sagt så ofte, men det bliver aldrig en kliche: Det er den, som laver noget, der lærer noget. Forfatteren til en bog vil altid få større udbytte af arbejdet med dens tilblivelse, end læseren af at læse den.

Produktionen af multimediebøger i fx programmet Den Talende Bog, har derfor af gode grunde længe været populært i folkeskolen. Nu gør Windows 8-app’en CreateBook det nemt og intuitivt for eleverne at skabe deres egne fede multimediebøger. De kan i den grad komme i gang med at lave noget. Undskyld, sagde jeg lave?

Comments (0)

Skip to main content