OneDrive – gem alle dine filer ét sted


Af Anders Rauer, studentermedhjælper

SkyDrive Pro skifter navn til OneDrive. Men servicen er den samme. Blot har nuværende brugere af Office 365 fået ændret deres adgang til dokumentbiblioteket i topmenuen til OneDrive, og servicen kører som tidligere.

Alle OneDrive brugere kan få 7 GB gratis lagerplads, men som en del af Office 365 giver OneDrive dig 25 GB. Hvis du ikke allerede har hentet app til OneDrive, er app’en både tilgængelig til Windows, Android og iOS smartphones og tablets

Vi har inviteret en begejstret HF-underviser fra Århus Akademi til andetsteds på bloggen at fortælle, hvordan han med sine elever bruger OneDrive til blandt andet kollaborativ skrivning og dynamisk digital portefølje. Til sommer implementerer Århus Akademi Office 365 til alle skolens elever og lærere.

Yderligere information:

Se præsentationsvideo af OneDrive.

Comments (0)

Skip to main content