”Klassen og jeg elsker alt, hvad der foregår i skyen” …


Af David Garde-Tschertok, pædagogisk uddannelseschef

... Det fortæller it-vejleder og Expert Educator Pernille Reenberg til Magasinet Skole, som har besøgt hendes 4. klasse i matematik på Nyager Skole. Artiklen afdækker noget af den praksis, som i uge 11 har sendt Pernille Reenberg til Barcelona for at dyste om ’VM i it-didaktik’.

Pernille Reenberg og kollegerne i Rødovre Kommune har længe været aktive i Microsofts Skolenetværk. Det har været utrolig spændende at følge kommunens udvikling frem mod det, jeg med mit kendskab til det it-pædagogiske landkort herhjemme, vil kalde et fyrtårn.

Fyrtårne lyser som bekendt op på havet. Man kan navigere i lyset af dem, men man sætter selv kursen. I Rødovre er de stolte af deres resultater og det forstår jeg godt. Pernille Reenbergs deltagelse i Barcelona som den ene af Danmarks repræsentanter ved kåringen af årets Expert Educator ved Microsoft in Education Global Forum er blot et eksempel på, hvad der foregår rundt omkring i kommunen. Læs reportagen fra Magasinet Skole og bliv inspireret.

Comments (2)

  1. Anonymous says:

    Af Julich Wiberg, salgschef

    TEKNOLOGI EKSPLOSION: Rødovre har købt pc-tablets til hele

  2. Anonymous says:

    Af David Garde-Tschertok, pædagogisk uddannelseschef

    “Hvis man eksempelvis skal lave en

Skip to main content