Håndter elevernes egne enheder med Windows InTune


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

Det giver tekniske udfordringer, når it-infrastrukturen er baseret på brugernes egne enheder. Hvordan implementerer du fx apps på hundredvis af tablets og smartphones fra forskellige producenter og forskellige styresystemer? Windows InTune hedder Microsofts løsning. En løsning som vores partnere, Installers, har specialiseret sig i.

Windows Intune er en cloud-baseret tjeneste, der hjælper din uddannelsesinstitution med at administrere og sikre de mange forskellige pc'er og mobile enheder. Det gælder både medarbejdernes og de studerendes private enheder. Opsætningen muliggør hurtig udrulning uden lokal infrastruktur.

Via et management interface udfører afdelingen sikkerheds- og driftsopgaver, mens brugerne via en selvbetjeningsporatl får adgang til de studie- og arbejdsrelevante applikationer og værktøjer som underviserne har udvalgt.

En Windows Intune brugerlicens giver adgang til administration af hele fem enheder pr. bruger, og Microsoft tilbyder dette til en årlig særpris på omkring 70 kr. Installers har kompetencerne til at hjælpe din uddannelsesinstitution i gang med Windows Intune. Klik her og læs mere.

ProActive

 

 

Se uddybende TechNet-præsentation af, hvordan Windows Intune understøtter et BYOD-miljø.

 


Comments (0)

Skip to main content