Yammer kommer med i Office 365 for education


Af Julich Wiberg, salgschef

Yammer er en platform for et internt socialt netværk udviklet til virksomheder og organisationer. Yammer gør det nemt for deltagerne at få kontakt med hinanden, dele oplysninger og håndtere teamsamarbejde og diskussioner på tværs af organisationen. Nu er den også tilgængelig for skoler og uddannelsesinstitutioner.

Yammer indeholder en lang række af de elementer, vi kender fra de sociale netværk og har mange lækre funktioner - uden støj og annoncer og kun med adgang for jeres brugere. Løsningen kan fokuseres og tilpasses din skole og uddannelsesinstitution. Til april bliver enterprise-versionen af Yammer en del af  Office 365 for Education pakken  – uden meromkostninger.

Det er muligt at få adgang til Yammer basis allerede nu, hvis I ønsker at stifte bekendtskab med denne spændende platform. Selv her under de sidste krampetrækninger på BETT, har jeg svært ved at få armene ned. Nu er der ingen undskyldninger for ikke at implementere brugen af sociale medier i undervisningen. Nyheden er så frisk, at vi ikke har dansk materiale målrettet skolerne endnu. Men stay tuned - det kommer. Tjek imens videoerne ud og se på vores danske produktside, hvad Yammer kan.

[View:https://www.youtube.com/watch?v=IDg821lzl4Y#t=13:0:0]

[View:https://www.youtube.com/watch?v=MMEoWMJf1uY:0:0]

Comments (0)

Skip to main content