Kom godt i gang med Office 365


Skrevet af Anders Rauer

Dette blogindlæg er særlig relevant for dig, der selv vil sætte Office 365 op uden hjælp fra en samarbejdspartner (idet Office 365 bør bestilles via af en licenspartner, hvis du har en EES eller OVS aftale og dermed kan få Office ProPlus med uden yderligere omkostninger – læs mere her).

Hvis du er ny Office 365-bruger, kan du med god grund begynde med at udforske tre-trinsmodellen på siden Office 365 Fast Track. Her får du indblik i processerne før, under og efter oprettelsen af Office 365.

Når du vil i gang med jeres egen Office 365, kan du se nærmere på oprettelsesvejledningen. Den hjælper jer med at planlægge brugen af Exchange, SharePoint m.m. Dernæst skal du tilmelde jer prøveversionen af Office 365 A3, der gælder i 30 dage, og skal opgraderes til jeres egentlige platform. Her er det vigtigt, at du tilføjer jeres eget domæne inden for prøveperioden, hvor vi vil godkende uddannelsesinstitutioner. Ellers udløber din Office 365. Bagefter skal du bestille licenser, tilføje brugere og tildele licenser til brugerne.

Du kan læse mere om:

Comments (0)

Skip to main content