Stor dansk privatskole tilbyder Office 365 til alle lærere og elever med UNI-Login


Af Julich Wiberg, salgschef

Det er en fantastisk case, denne her. En stor skole vælger en enkelt og driftssikker løsning til kollaboration og produktion. De har nu udvidet løsningen til også at omfatte alle eleverne. Lige ind i hjertekulen af det 21. århundredes kompetencer og skolens lavpraktiske hverdag.

Frederikssund Private Realskole har haft behov for at ensarte den digitale undervisning og sikre, at alle studerende har adgang til dokumenter og applikationer, uanset om de arbejder fra deres egen, deres forældres eller skolens pc.

"Vi søgte en løsning, som vores elever kendte i forvejen, og med gratistilbuddet var valget endnu nemmere. Mulighederne i Office 365 ProPlus gør, at kan vi tilbyde vores elever endnu flere værktøjer til en markant lavere pris, da vi kun skal finansiere lærernes og administrationens brug af Office 365. Og at vores brugere kan bruge deres UNI-Login på Office 365, er en kæmpe fordel”.

Sådan udtaler it-medarbejder på skolen, Dorthe Thestrup, sig i forbindelse med satsningen på den en løsning, der åbner en verden af muligheder for innovativ undervisning.

Kort fortalt har skolen gennem vores partner, Systemtech, implementeret Office 365 i al sin enkelhed og med mange muligheder. Både elever og lærere logger på med single sign on via UNI-login. Kan det bliver nemmere? Vi har skrevet en case på projektet med specs og de gode erfaringer.


Comments (0)

Skip to main content