It-patruljerne vokser globalt


Af David Garde-Tschertok, pædagogisk uddannelseschef

It-patruljetanken vokser globalt. I mit internationale Microsoft-netværk støder jeg oftere og oftere på fænomenet. Senest på Saltash.net Community School, hvor patruljen kalder sig OffPerts – Office 365-eksperter.

OffPerternes grundide er den samme som it-patruljernes herhjemme med fokus på Office 365 som kollaborativt produktionsværktøj. Tjek deres præsentationsvideo ud her (hæng på i 30 sekunder) og se deres hjemmeside på www.offperts.com – de er altså ikke ret gamle, men ret imponerende!

[View:https://www.youtube.com/watch?v=7kqm8lIiMPE#t=94:0:0]

OffPerterne ved det sikkert ikke selv, men de er fantastiske læringsagenter for det 21. århundredes kompetencer – et begreb jeg glæder mig til i 2014 at fokusere på som mere end klassisk ’pædagogisk bulls …’. Stay tuned i netværket, læs nyhedsbrevet og følg med på www.penalnet.dk

Comments (0)

Skip to main content