Anden dansker udnævnt som Microsoft Expert Educator


Af David Garde-Tschertok, pædagogisk uddannelseschef

I Microsofts globale lærernetværk udnævner vi med jævne mellemrum spydspidser som ’Expert Educators’. Lærer og it-vejleder på Nyager Skole, Pernille Reenberg, blev før jul udnævnt på baggrund af sin indsats med Fredagsnørd og ToolCamp.

Lyder det nørdet? Jamen, så besøg Pernilles Hjemmeside og tjek hendes undervisningsprojekter ud. For de er nemlig ikke spor nørdede. Til gengæld vil jeg påstå, at de er af høj faglig kvalitet med alment didaktiske og dannende afkast. Men vurder selv. Pernille er på www.pernillereenberg.dk flink til at dele ud af sin viden.

Som Expert Educator i Microsoft er det klart, at vi fokuserer på brugen af vores egen værktøjer. Men vi er ikke blokerer ikke for, at andres software og tjenester kan indgå i projekterne. Bliv inspireret af projekter world wide i lærernetværkets forum. Foruden Pernille er Mette Hauch fra Hellerup Skole i Danmark udnævnt som Expert Educator.

Pernilles SkyDrive kan du se hendes seneste præsentation af kronprojekterne Toolcamp og Fredagsnørd. Neden for en lidt ældre video om samme emne.

Web: http://www.skoletube.dk/video/137798/816859eacb1641e912d8


Comments (0)

Skip to main content