BETT-invitation: Topmøde i Netværksskolen


Af David Garde-Tschertok, pædagogisk uddannelseschef

Teknologi, innovativ undervisning, hands on og it-didaktik er nøgleordene, når Microsoft på Bett inviterer til it-pædagogisk fusion: Deltagerne inspireres og involveres i at mixe de to hotte emner ’Flip the Classroom’ og ’elev-elev videndeling’ i form af digitale patruljer.

Sammen undersøger vi hvordan teknologi og pædagogik går op i en højere enhed, når disse to top-trends kombineres. Førende lærere og elever holder inspirerende oplæg og hjælper deltagerne i en brainstorm. I bedste netværksskoleånd slipper man som deltager ikke med blot at fyre en enkelt kommentar eller to af: Deltagerne skal sammen udvikle forslag til konkrete læringsaktiviteter - vinderforslaget belønnes blandt andet ved at det skal realiseres i en dansk folkeskole efter BETT. Her kan man for alvor tale om ”real world problem solving”.

 • Mød elever fra Thinkspace, som er et teenage-fællesskab af idealistiske og ambitiøse app-programmører.
 • Hør lærereksperterne i Microsofts Expert Educator-program give deres bud på læringsforløb.
 • Bliv præsenteret for Microsofts bud på teknologier, fra devices til cloudløsninger,  der understøtter fusionen mellem de to top trends.

Thinkspace er en bevægelse drevet 100% af teenagers. Oprindeligt stiftet af tre britiske elever, men nu udbredt til mere end 12 lande. Fællesskabet er dog ikke helt uden voksenkontakt. Deres advisory board består af superiværksætteren Richard Branson og en lang række af it-branchens ikoner.

Microsoft Expert Educator Program består af 200 af verdens førende it didaktikere. En del af dem er på BETT samlet til et europæisk lærertopmøde og giver på seminaret eksempler og inspiration friskbagt fra deres egen praksis. 

Tid: 10-14

Sted: Microsoft UK Ltd., Cardinal Place, Victoria Street 80, London.

Timelding: Send en mail til David Garde-Tschertok på dgarde@microsoft.com

Læs mere om Netværksskolen i antologien fra Akademisk Forlag redigeret af David Garde-Tschertok og Aslak Gottlieb.

Comments (2)

 1. Anonymous says:

  Af Julich Wiberg, salgschef
  Onsdag den 8. januar besøgte jeg Odsherred Kommune, nærmere

 2. Anonymous says:

  Af David Garde-Tschertok, pædagogisk uddannelseschef Under BETT 2014 holdt vi traditionen tro

Skip to main content