Fremvis dokumenter og præsentationer med mobilen


Af Kresten Thorndahl, studentermedhjælper

Med app’en Office Remote er muligt at styre dokumenter, præsentationer og regneark fra telefonen. Applikationen hjælper dig med nemt at præsentere dine Office-filer. Skal du præsentere et Word-dokument uden at stå og glo ind i en computerskærm, men derimod kigge direkte ud på publikum, så er Office Remote en fed løsning.

Brug laser i præsentationen

Eller hvis du vil pege på noget i den præsentation, du holder og har glemt din laser derhjemme, så kan du bruge den indbyggede laser i app’en og med fingeren pege på diagrammer og lignende. Med en PowerPoint kan du bl.a. også skifte mellem dias eller se noter på telefonen.

Naviger i PowerPoint via App'en.

Med Excel kan du fremvise regnearket, mens du let og elegant springer mellem diagrammer og tabeller. Her kan du også styre hvilke filtre du bruger i tabellen eller pivot-tabeller.

  

Naviger i Word og Excel.

Alt i alt er Office Remote en god lille app til supplement ved præsentationer og oplæg. Den er nem at tilslutte Office på computeren gennem Bluetooth. Derudover skal man installere det program til Office, som tilslutter til telefonen. Det kan downloades her. Bemærk at dokumenter skal gemmes på computeren, før man kan styre det via applikationen. Du kan læse mere om applikation her.

Se tutorial (på engelsk) her: https://www.youtube.com/watch?v=wAXZFwi5CmI

[View:https://www.youtube.com/watch?v=wAXZFwi5CmI:0:0]


Comments (0)

Skip to main content