Fem Office-licenser oveni hatten til elever og studerende


Af Julich Wiberg, salgschef

Undskyld, hvis jeg lyder som en købmand. Men skoler og uddannelsesinstitutioner, hvis licensaftale inkluderer Microsoft Office-licens til de ansatte, kan nu uden yderligere omkostninger tilbyde elever og studerende adgang til Office 365 ProPlus! Så kort kan et tilbud, der åbner en verden af muligheder fortælles.

Office 365 ProPlus er en brugerbaseret løsning med alle de solide værktøjer fra Office-pakken, som de studerende frit kan installere på op til 5 (fem!) pc’er eller Mac-computere. Leverancen sker via Office 365 for education som institutionen altså skal implementere – og som i øvrigt kan inkludere en række ekstra fordele i den forbindelse.

Office 365 ProPlus for de studerende aktiveres gennem en platformsaftale (School/OVS-ES eller EES). Har I allerede en aftale, skal I selv kontakte jeres partner. Hvis ikke I har en platformsaftale kan I kontakte en partner her for at høre mere om mulighederne.

De korte fakta:

 • Student Advantage, som vi kalder tilbuddet i daglig tale, er en service som de studerende får adgang til på uddannelsesinstitutioner som licenserer Microsoft Office til deres ansatte.
 • Office 365 ProPlus er en fuld version af Office som inkluderer Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Outlook, Lync, Publisher og Access. Office 365 ProPlus kan installeres på op til 5 pc’er eller Mac-computere.
 • Office 365 ProPlus kører lokalt på maskinen og skal ikke forveksles med den browserbaserede web-applikation der er med begrænset funktionalitet. Office 365 ProPlus giver derimid mulighed for også at arbejde offline med programmerne.
 • Office 365 ProPlus kan installeres på en hjemme-, dedikeret eller personligt ejet enhed. Installationen er baseret på click-to-run teknologi som gør, at den studerende efter allerede efter få minutters førstegangs-streaming af applikationen kan komme i gang med programmerne.
 • Når den studerende forlader institutionen skal skolen de-provisionere licensen. Licensen følger dermed den studerende så længe der er en aktiv licensaftale og så længe de går på uddannelsen.

 

Læs mere på Microsofts hjemmeside http://office.microsoft.com/da-dk/academic

Kontakt din AER eller Office 365 partner for yderligere information.

Academic Education reseller (AER) og distributør oversigt findes her: https://aer.microsoft.com/SearchAER.aspx - søg på Danmark og din by.

Eller direkte til Microsoft Danmark til Julich Wiberg, salgschef i academic teamet: jwiberg@microsoft.com 

 

Comments (2)

 1. Anonymous says:

  Af Julich Wiberg, salgschef Yammer er et internt socialt netværk udviklet til virksomheder og

 2. Anonymous says:

  Af Torben Andersen, teknologirådgiver, Microsoft Danmark.
  Som der har været en del omtale

Skip to main content