Skydrive Pro tunes


Skrevet af Anders Rauer

Skolerne kan få SkyDrive Pro gratis – tjek –, og elevernes offline filer kan synkroniseres online – tjek! Nu er de seneste input fra brugerne blevet omdannet til nye features i SkyDrive Pro (se den officielle udmelding her).

 

Ekstra lagerplads

Når elever arbejder på flere skoleprojekter, stiller det krav til, at de har et sted, hvor de både kan gemme deres noter, billeder, lyd- og videofiler m.m. Derfor vil SkyDrive Pro i Office 365 nu tilbyde 25 GB gratis lagerplads til både nye og eksisterende brugere i stedet for 7 GB. Det vil sige, at hver bruger har 25 GB lagerplads til personligt brug. Derudover øges filstørrelsen, der kan uploades i SharePoint Online, fra 250 MB til 2 GB, hvormed det giver eleverne mulighed for at gemme længere projektvideoer i skyen. Sidst men ikke mindst ligger slettede filer nu 90 dage i skraldespanden inden de slettes endeligt, mod de 30 dage der tidligere var gældende. 

Menupunkt med delte dokumenter

Derudover er det blevet nemmere at få overblik over dokumenterne i SharePoint Online og navigere rundt mellem egne, fulgte og delte dokumenter. De dokumenter, som andre deler med dig, har netop fået eget menupunkt som vist på billedet nedenfor. 

Derfor vil dokumenter, som du inviteres til via mail, nu fremgå i menuen ”Delt med mig” i SharePoint Online frem for at tilgå dokumenterne via link i mail. Efter du har set det delte dokument via invitationsmailen, vil du have de samme rettigheder, som du blev tildelt i første omgang, i SkyDrive Pro.

 

Apps, apps, apps

Hvis du ikke allerede har hentet SkyDrive Pro app’en, kan du her hente app’en til både Windows 8 og iOS.

Desuden kan du finde en brugervejledning, om hvordan du kan komme i gang med SkyDrive Pro, her til Windows 8 samt iPhone, iPad, og iPod.

 

Yderligere informationer om den gratis Office 365 plan A2 og de øvrige uddannelsesplaner finder du her.

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content