Surface RT tilbud – svar på ofte stillede spørgsmål


Nederst er vedhæftet et FAQ-dokument som besvarer de spørgsmål vi oftest støder på i forbindelse med Windows 8 Surface RT tilbuddet der kører fra nu til og med den 30. september, 2013.

Læs om de særlige priser og levering for uddannelsessektoren i tidligere blog HER

Hvis du ikke tilhører en skole/uddannelsesinstitution der kan købe ind til Academic priser - men fx er en studerende, da skal du kigge her for rette priser til dig som forbruger: http://www.microsoftstore.com/store/mseea/da_DK/pdp/productID.278123800

 

 

Kom godt i gang med Windows 8 og din Surface RT - tjek disse danske bruger videoer ud: http://blogs.technet.com/b/dk_uddannelse/archive/2013/04/24/danske-bruger-videoer-kom-godt-i-gang-med-windows-8.aspx

Læs generelt omkring Surface RT og forskellen til Surface Pro på www.microsoft.dk/Surface

Kontakt evt Microsoft Danmark Surface RT teamet på DKsurf@microsoft.com for besvarelse af specifikke spørgsmål ang. ordre, test, levringstider etc.

12/8-13: VI arbejder pt på en lokal distributionskanal - med levering fra Microsoft Corp via retailere i Danmark inden for 8 dage. Prisene hos de enkelte retailere kan variere en anelse i forhold til de priser der er oplyst med levering fra Microsoft Corp. Der leveres fragtfrit i Danmark.

Med venlig hilsen

Julich Wiberg, Education Lead Danmark

surface_kunde_FAQ.pdf

Comments (0)

Skip to main content