Lad børnene lave MGP-sange i musikundervisningen


Music Maker Jam er en ny gratis App til børn i Window 8 Storen.
Vi har haft Jonas Schrøder, der er dommer i MGP til at vurdere muligheder med Music Maker Jam.

 

Jonas vurderer:

Som udgangspunkt er programmet meget simpelt bygget op rimeligt intuitivt at bruge. Man kommer hurtigt i gang med at lave noget i den genre man ønsker og det er svært "ikke at få det til at lyde af noget" hurtigt. Det er dog også her i begrænsningen findes. For når alt kommer til alt komponerer man ikke rigtig noget da alle pattens (lyd spor/ lyd dele) allerede er for-komponeret. Man blander lydspor der i forvejen er lavet, men dette kan sagtens også give spændende tracks.

 

Men det er i min optik ganske børnevenligt og giver helt sikkert en fornemmelse af hvordan musik kan opbygges og at man selv faktisk bestemmer hvordan "sangen" skal laves.  Jeg ville sagtens kunne se det for mig at børn laver tracks på "Music Maker Jam" og skrive en sang ovenpå og sende dem ind til f..eks. Børne MGP. Der ville det være et super redskab.

Så min ydmyg dom er at DET ER et børneprogram slutter Jonas Schrøder af.

 

Musik Maker Jam er en værktøj, som kan gøre musikundervisningen sjovere og ideen om at kunne sende en nummer ind til Børne MGP vil utvivlsomt kunne motivere nogle børn til at arbejde intensivt med projektet.

 

 

 

 

Comments (1)

  1. caroline. says:

    kælhad

Skip to main content