Surface Pro og ny generation af Xbox


Af Kresten Thorndal, studentworker Microsoft

Surface Pro

Lang tids venten er ovre og fra den 30. maj og frem kan du få Surface Pro i Danmark! Med Surface Pro for du en hel arbejdsmaskine, som kan kører alle de programmer som du nu engang lyster. Surface Pro kan være en perfekt erstatning for de gamle skolecomputere, som sikkert snart skal udskiftes. Med en Surface Pro i hånden kan eleverne, virkelig udnytte det potentiale som der ligger i Microsofts produkter. De kan køre en fuld Office-pakke med f. eks. Office 365, og ved siden af køre programmer som PhotoShop eller MovieMaker når de har projekter i skolen. Dette er samtidig med den dybe integration af Skype og Lync, som gør at læreren hele tiden er i kontakt med dem. Du kan læse meget mere om Surface Pro her og se en video her. Købes i retail butikker landet over.

Microsoft Danmarks divisionschef for Windows gruppen, Martin Thorning Hansen udtaler: "Pc’en udvikler sig konstant og der har aldrig været flere muligheder for at finde én, der er skræddersyet til netop dine behov. Seneste skud på stammen er Surface Pro, der er en fuld pc – i tabletformat. Med Surface Pro får du en fuldt funktionel Windows 8-pc, der ser ud som en tablet, føles som en tablet og giver brugeroplevelsen af en tablet. Surface Pro er designet til at give den optimale Windows 8 Pro-oplevelse, og brugeren kan se frem til en tablet, der kan køre alle Windows-applikationer fra Photoshop til Angry Birds."

Ny generation af Xbox er kommet !

Efter 8 år med Xbox 360, kom der endelig en ny Xbox! Vi siger velkommen til den nye Xbox One, som kommer med en splinter ny Kinect sensor og masser af nye funktioner. Heriblandt er der lavet en meget dyb integration af Skype i Xbox‘en sammen med et Full HD kamera i den nye Kinect, som jo bl.a. kunne bruges til netværkskommunikation i klassen eller fjernundervisning. Du kan læse mere om den nye Xbox One her eller på EPN.

Comments (1)

  1. Suri Sua says:

    Hello, I have browsed most of your posts. The posts you have referred was good. We imagine that much obliged for the valuabe data and bits of knowledge you have so given here. We appreciate the profitable data you offer in your articles. A debt of gratitude
    is in order for posting it.
    http://indiavisitonline.in/package/coimbatore-kullu-manali-honeymoon

Skip to main content