Gratis adgang til spændende ressourcer for undervisere


Det kræver login med jeres Microsoft/Windows Live Id, Facebook, Google eller hvad I nu bruger. Selvom det kræver login, er det et åbent netværk – og alle inden for undervisning er velkomne til at melde sig ind.

Men det giver adgang til en masse spændende ressourcer og diskussioner, som I vil kunne få stor glæde af. Nedenfor er en mere dybdegående vejledning, såfremt du har behov for det. OG nederst findes en vedhæftet PDF der giver et super 2 siders overblik over mulighederne.

Du kan også selv starte en diskussion op, hvis der er et emne du brænder for at dele med andre og få input til.

De bedste hilsner
David og Vivien

 

PIL Netværket – et netværk for undervisere – hvordan du får adgang:
Klik på PIL NETVÆRK – via dette link: www.pil-network.com  Dernæst: "JOIN" i højre øverste hjørne – du bestemmer hvilken profil du logger ind med (Live id, Facebook, Google, Office 365 etc). Når du er logget på skal du udfylde dit navn, e-mail adr., skole, land etc. for at komme i gang.

Klik derefter enten ”næste” for at udfylde flere detaljer om dig selv, eller klik ok til senere indtastning og kom direkte til det du vil se.

 

Det næste billede du møder er selve log-in skærmen - du vælger den type log-in du ønsker at bruge fremover til dette site:

 

Hvis du er ny til hjemmesiden så kommer her et par små fif:

Lav sprog til enten dansk eller engelsk (øverst til venstre på siden). Siden oversætter automatisk til det valgte sprog (og det lyder til tider lidt sjovt). Engelsk er standard.

Klik på fanen ”Fællesskabet”/ ”community” for at komme til diskussioner og sørg evt for at markeret til Danmark midt på siden i venstre side for kun at se indlæg der er lavet af danskere (vores præsentationer eksempelvis). Se billede nedenfor. Du kan sagtens søge og læse i andre indslag – komme med kommentarer til disse etc.

Gode ressourcer og gratis produkter

En anden god fane er ”Ressource” fanen (A) og derunder listen over alle de gratis værktøjer fra Microsoft.

 

 

Den fane som hedder ”Faglig Udvikling”/”professionel development” (B) indeholder en plan med 6 moduler og videoer omkring det at arbejde med Windows 8 i klasseværelset – muligheder, samarbejder og andre værktøjer. Det er modul opdelt og lige til at gå til. Eksempelvis: http://www.pil-network.com/pd/course/wic

 

1: Getting Started with Windows 8: The Basics

2: 21st Century Skills – Collaboration (Skydrive, Onenote – og hvordan gør jeg)

3: 21st Century Skills - Creativity (Movie Maker, Digital Storytelling Guide, and Songsmith)

4: 21st Century Skills – Knowledge Construction (Kodu, Mathematics 4.0, Photosynth, Flashcards)

5: Windows 8 and Accessibility (Ease of Access Center)

6: Windows 8 and Apps for Education

 

Vi er selv nye på sitet – men synes godt om det vi ser indtil videre og derfor vil vi fremover bruge dette site en del mere – Klik rundt og kom med kommentarer til os om du finder det relevant.

Deltag i diskussioner og lær af andre undervisere verden over, eller vær selv den der giver inspiration til andre ved fx at lægge læringsplaner op 

 

 

Eksempler på dansk indhold:

Netværksfestival 12. marts 2013 præsentationer: http://www.pil-network.com/Discussion/b39d7905-9214-40fe-b9a0-a0258b988243

Martin Lindved Oplæg omkring den digitale tarzanbane: http://www.pil-network.com/Resources/LearningActivities/Details/07ec9ebb-7626-4518-9379-662aaa3be20f

 

 

 

 

 

Partners in Learning Network.pdf


Comments (1)

  1. Per Munkholm says:

    Jeg vil gerne være en del af pil-netværket, men når jeg følger linket er der desværre ikke en "join" knap. Hvad gør forkert?

Skip to main content