Invitation til Microsoft management Summit debriefing for uddannelseskunder


Microsoft har netop afholdt årets store konference vedrørende infrastruktur management i Las Vegas. Konferencen bød som sædvanlig på mange interessante nyheder og indsigt i interessante områder som lancering af Infrastructure as a Service IaaS etc.

Vi har arrangeret en debriefing i Danmark og vil gerne indbyder dig og et par af dine kolleger til en formiddag, hvor vi løber i gennemgår nogle af de væsentligste områder og går i dybden på nogle udvalgte teknologier.

Vi glæder os til at se dig onsdag den 29. maj, Kl. 10-14

Hos Microsoft Danmark på Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup – lokale i stueetagen. (Parkering er nemmest under Waterfront Shopping center over for Microsoft – træk en billet ved nedkørslen, så får du en gratis betalingsbillet til udkørslen)

Tilmelding sker på mail til Rikke Bech Olsen hos Microsoft.

 

Venlig hilsen Torben Andersen, Microsoft Danmark

 

TID

Sessioner

Taler

9:30 – 10:00

Registrering og kaffe

 

10:00 – 10:15

Velkommen

Torben Andersen, Microsoft

10:15 – 11:00

Dette års keynote handlede i stor udstrækning om den rejse, der foregår i disse år i mange virksomheders IT-afdelinger. En rejse der går fra fysisk installerede servere over virtualisering til at flytte den virtualiserede workload over i en Cloud løsning. Cloud løsninger ment i bred forstand som Private Cloud, Public Cloud samt hybrider af disse. Håndteringen af disse løsninger er et område Microsoft har arbejdet hårdt på at gøre transparent for brugerne og relativ enkel for IT afdelingen.

 

Ken Hyld, Product Marketing Manager, System Center

11:00 – 11:30

Diskussion af ovenstående og pause

 

11:30 – 12:30

Unified Device Management

Ikke mindre end 102 sessioner af 264 sessioner på MMS handlede om UDM.

Studerende og medarbejdere på uddannelsesinstitutioner medbringer Tablets, PC’er og SmartPhones med forskellige operativsystemer. Dette stiller store krav til IT, da der stadig er behov for at håndtere enhederne på en ensartet og struktureret måde og det er netop dette UDM går ud på.

Under denne session giver vi et bud på, hvordan I med Microsoft teknologierne kan komme tættere på at løse denne udfordring.

 

 

Kenneth Weber Andersen

12:30 - 13:15

Diskussion af ovenstående

 

13:15 – 14:30

Fremtidens Datacenter

Verden er midt i et paradigme skifte hvor vi tidligere havde hele vores IT installation stående i kælderen til scenarier, hvor workloads kan flyttes mellem forskellige Cloud-leverandører og installationens interne Cloud.

I denne proces kan I ikke gå på kompromis med de traditionelle driftsdyder. I skal stadig have styr på tilgængelighed, overvågning, skalerbarhed og automatisering. Vi vil give nogle bud på hvor langt Microsofts værktøjer er kommet i understøttelse af denne proces og vil tage dialogen med jer omkring hvordan I kan komme i gang med at udnytte de nye muligheder.

 

 

 

 

 

14:30 – 15:00

Diskussion af ovenstående samt afslutning

 

 

Hvis du vil vide yderligere om Microsoft Management Summit klik her: www.2013mms.com

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content