Kom til TechEd Europe 2013 i Madrid


Igen i år afholdes 3 dages teknisk konference om alt den nye Microsoft teknologi. Kom med til Madrid og bliv opdateret på de nye version af blandt andet Windows Server 2012, Exchange 2013, Lync 2013, System Center 2012 og meget andet. Der er et specielt tilbud til de hurtigste uddannelses institutioner som tilmelder sig.

På TechEd har vi samlet teknologi eksperter fra både Microsoft og partnervirksomheder der deler ud af deres viden. Man kan deltage i dybe tekniske- eller forretningsorienteret sessioner, hands-on labs og nogle af de mange andre tekniske og sociale aktiviteter. Besøg TechEd sitet for mere information om konferencen samt registreringen

Traditionen tro er Microsoft Danmark med på TechEd og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre at alle for mest muligt ud af dagene.

Skal du til TechEd og ønsker at blive orienteret om aktiviteter eksklusivt for de danske deltagere, så tilmeld dig også Danskere på TechEd Europe 2013

Comments (0)

Skip to main content