Fem erhvervsskoler optimerer samarbejde og undervisning med Office 365


Erhvervsskolernes IT-Samarbejde / Syddansk

Fem erhvervsskoler optimerer samarbejde og undervisning med Office 365

 

Tidligere kørte Erhvervsakademiet Lillebælt Google Apps, men det var sat op på en måde, der ikke fungerede videre godt med mobile enheder. Desuden gav det god mening at ensrette mail-infrastrukturen på Office 365, så det skiftede vi til i stedet – og det er der bestemt ikke nogen, der har opponeret imod, siger Sebastian Kim Morsony.

Han er it-arkitekt og systemkonsulent hos Erhvervsskolernes IT-Samarbejde, der varetager it-driften for seks forskellige erhvervsskoler. Heraf kører to, nemlig Erhvervsakademiet Lillebælt og Dalum Landbrugsskole, allerede Microsofts cloudbaserede produktivitetsplatform Office 365. Desuden flyttes tre af de øvrige erhvervsskoler snart over på Office 365; det gælder bl.a. Selandia CEU, hvor der migreres 10.000 mailbokse fra Microsofts Live@edu-platform.

”Mailen er første prioritet, så den skal vi lige have i luften over hele linjen. Men herefter byder navnlig Lync Online på nogle virkelig spændende muligheder for skolerne. Vi anvender det faktisk allerede selv i IT-funktionen til at holde afdelingsmøder med op til 20 deltagere, og det fungerer rigtig fint. Det kunne sagtens erstatte fysiske møder og undertiden endda undervisning med fremmøde.”
Sebastian Kim Morsony, it-arkitekt og systemkonsulent, Erhvervsskolernes IT-Samarbejde

I alt vil fem skoler med op mod 50.000 elever og kursister snart køre Office 365, og indtil videre er migreringsforløbet – der varetages med hjælp fra inlogic – meget enkelt og uden udfordringer af betydning.

Det logiske trin at skifte fra Live@edu
Hvis du som Erhvervsakademiet Lillebælt skifter fra Google Apps eller måske slet ingenting har i forvejen, giver Office 365 selvsagt en række ret markante fordele. Rent administrationsmæssigt er det også meget nemt at gå til, siger Sebastian Kim Morsony.

…Læs resten af casen på dette link: http://www.microsoft.com/danmark/cases/Case_Study_Detail.aspx?CaseStudyID=710000002184

 

Nyttige links
Dette link fører dig direkte til oversigt over Office 365 til uddannelse og sammenligning af planer:
http://office.microsoft.com/da-dk/academic/

 

Og her finder du udvalgte uddannelses specifikke cases:

IT Universitetet & VIA University College

Dette link fører dig til en oversigt over Office 365 cases i Danmark:
http://www.microsoft.com/danmark/cases/Case_Study_Search_Results.aspx?Type=1&ProTaxID=30697&CouTaxID=1371&pubDateFrom=12%2f01%2f2011&LangID=44

 

Comments (0)

Skip to main content