Office 365 med SharePoint 2013 og Unilogin – vil du med på workshop?


Af Louise Hjerrild, Systemtech

Office 365-bølgen ruller ind over os i øjeblikket, og hos Systemtech er vi meget begejstrede for, at Office 365 nu er tilgængeligt på SharePoint 2013. Vi er ikke ene om begejstringen, og vi har derfor travlt med at hjælpe uddannelsesinstitutioner om bord på Office 365 med Unilogin. Vi står for både migreringen fra live@edu til Office 365 og oprettelse af helt nye Office 365-kunder.

Desuden har vi taget fat på rækken af pædagogiske workshops samtidig med, at vi hjælper uddannelsesinstitutioner med at integrere Office 365 med deres lokale Exchange på individuelle kundeworkshops. Vores klare anbefaling er at hoppe om bord på løsningen nu, så I har god tid til at implementere løsningen og være klar både teknisk og organisatorisk til efter sommerferien.

 

SharePoint 2013 - og hvad så?

Med SharePoint 2013 er der sket en række forbedringer, hvoraf vi mener de vigtigste er:

 

 •          Koncept for private data i form af Skydrive med deling- og invitationsmuligheder
 •          Platformuafhængighed således at tablets af enhver art kan være med
 •          Væsentlige forbedringer i forhold til at skrive i samme dokument fra hver sin enhed

 

Derudover vil vi gerne fremhæve mange af de andre features i Office 365:

Mobilitet – adgang overalt fra alle enheder, også iPad

 • Mobilitet – adgang overalt fra alle enheder, også iPad
 • Fildeling og god plads at gemme på (7 GB pr. bruger)
 • Office Web Apps fra alle platforme (Light-version af Office-pakken i skyen)
 • E-mail og kalender med adgang alle steder fra
 • Chat, videomøde og tilstedeværelse – gruppearbejde uden grænser
 • Afleveringsmapper delt mellem lærer og elev
 • Microblogging med muligheder for at dele og følge
 • Statusopdateringer på personlig side og fra klasseside
 • Mulighed for at følge bestemte hashtags (#)
 • Gratis webside til skolen

 

Pædagogisk eller individuel workshop?

Hvis du synes, at Office 365 lyder interessant og gerne vil se nærmere på løsningen, så vil vi gerne invitere dig og dine kollegaer på en af vores gratis Office 365-workshops. Første workshop blev afholdt d. 20. marts i Middelfart med fremragende feedback fra de mange deltagere.  Vi fortsætter efter påske med 3 forskellige datoer; d. 9. april i Aarhus, d. 11. april i Aabybro eller (og) d. 30. april i Århus – tilmeld dig allerede nu, så du er sikret en plads. Læs mere om vores workshops og tilmeld dig på salg@systemtech.dk.  

 

Hvis behovet går mere i retningen af at integrere Office 365 med allerede eksisterende Exchange-miljø, så book en individuel workshop, således vi kan lave en plan for integration af Office 365 med udgangspunkt i jeres miljø. Prisen for en workshop er 8.500 kr. inkl. transport, og den individuelle workshop afholdes hos jer af en af vores erfarne Office 365-konsulenter med indgående kendskab til it på uddannelsesinstitutioner. Med i prisen er, at vi udarbejder en konkret plan og kommer med et tilbud på det løsningsdesign, som vi finder frem til på mødet. Lyder det interessant for jer, så kontakt os på 70 30 00 00 eller salg@systemtech.dk.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os:

Frank Nygaard -  fny@systemtech.dk eller 28 95 83 87

Michael Thomsen – mth@systemtech.dk eller 28 95 83 97

Brian Toft - bto@systemtech.dk eller 28 95 83 83

Læs mere om vores løsninger til uddannelsessektoren på www.easyiqcloud.dk

 

 

 

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content