Kom 365 grader rundt med virtuel simulator og træningsvideoer


Af Anders Rauer, studentermedarbejder

Bliver du lidt rundtosset eller bare nysgerrig, når du hører om cloud, brugeradministration, single sign on eller samarbejdsplatforme? Så har jeg samlet en håndfuld links, som gør forberedelsen til Office 365 mere håndterbar. Vælg mellem træningsvideoer og en virtuel simulator.

Book simulatorrundtur i Office 365

Hvis du endnu ikke har klikket på opgraderingsknappen til Office 365, kan du tage en rundtur med simulatoren Office 365 Demos. Her kan du booke en tid og få hands on adgang til platformen.

 

Opsummer jeres opsætning af Office 365
OnRamp er et værktøj til de IT-kyndige, der ønsker et overblik over opsætningen af Office 365. Udbyttet af OnRamp afspejler dine svar på spørgsmålene, hvilket gør det muligt at give individuel input til, hvad du skal være opmærksom på under opsætningen af Office 365. Du kan undervejs se vejledende videoer, se hvor langt du er i processen eller gemme dine svar og fortsætte senere. Du tilgår OnRamp her.

 

Træningsvideoer til oprettelse og administration af Office 365

Hvis du står overfor at skulle implementere Office 365 på din skole, og er du lidt usikker på, hvorledes platformen fungerer, sættes op, styres og administreres, er her 15 træningsvideoer, kategoriseret i fire moduller:

  • Office 365 platform
  • Exchange Online
  • Lync
  • SharePoint Online

Træningsvideoer til dagligdagsbrug af Office 365

Inddelt i fem temaer er der ydermere en række korte træningsvideoer om bruger situationer i Office 365:

  • Intro til Office 365
  • Email
  • Kalender
  • Kontakter
  • Lync
Skip to main content