Personlige og guidede ture på Bett


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

Alle, der har været på Bett, kender nok oplevelsen af manglende overblik. Begivenhedens størrelse er ganske enkelt så overvældende, at man risikerer ikke at se skoven for bare træer. Derfor tilbyder jeg guidede ture på Microsofts stand, der i sig selv kan være uoverskuelig.

På turen bliver der mulighed for dialog om lokale vinkler på de mange produktnyheder, som Microsoft har lanceret dette efterår. Der er allerede en del, som har vist interesse, så tilmelding er nødvendig. Find os i Excel-hallen, stand E270.

Turene varer 30 minutter og foregår onsdag d. 30. januar kl. 10.00, 11.00 og 15.00.

Tilmelding sker til Vivien Middelboe på a-vimidd@microsoft.com.

Skriv til mig i forvejen, hvis du har særlige ønsker eller andet, du ønsker vi skal drøfte: tandersen@microsoft.com.

 


Comments (0)

Skip to main content