Mindre stress og mere tid med bogholderi i browseren


Af Julich Wiberg, salgschef

Der er store gevinster ved at optimere processer gennem digitalisering. En klassisk analog proces som fakturagodkendelse er et af områderne. Vores partner Aqoola har lavet et system, der gør det muligt for medarbejderne at godkende fakturaer fra en hvilken som helst browser.

Fakturagodkendelse er ofte anledning til stor frustration for både medarbejdere, bogholderi og ledelse. Men ved at forenkle processerne gennem digitalisering får alle involverede et fælles overblik og kan nemt håndtere opgaverne.

Gevinsterne ved digital godkendelse af fakturering med Aqoola er:

  •        Bedre overblik
  •        Sparet arbejdstid
  •        Færre renter eller dekort for hurtig betaling.

Aqoolas digitale faktureringssystem har imponeret en række af vores kunder. Hvor lærerne tidligere fik en faktura til godkendelse med intern post, bliver de nu elektronisk adviseret og kan behandle den i browseren. Naturligvis fuldt integreret i Navision.

På Tønder Gymnasium har Aqoola hjulpet undervisere og bogholderiets ansatte med at få skuldrene ned og fokusere på deres kerneydelse, nemlig undervisning. Jeg synes, det er fantastisk at høre om projekter, som både er forretningsmæssige rigtige, men også skaber større arbejdsglæde blandt medarbejdere. Det er dejligt, når kunder vælger at dele deres erfaringer, som Tønder Gymnasium her har gjort.

Af casen fremgår det, at farvekoder hjælper til med at holde overblikket over betalte og ubetalte fakturaer m.v. Lidt pudsigt har visualisering af tal og matematiske fænomener gennem en del år været et af de pædagogiske omdrejningspunkter i Det digitale penalhus. Sjovt, som der bliver ved med at vise sig rendyrkede gevinster ved digitalisering af alle led i uddannelsessektoren.

Læs om Aqoola eller kundecasen nederst i PDF, som er implementeret hos Tønder Gymnaisum af vores partner EG.

Aqoola hos Tønder Gymnasium.pdf


Comments (0)

Skip to main content