Danmarks største professionshøjskole satser på Office 365


Af Torben Andersen, teknologirådgiver

Betjening af 50.000 personer, heraf 5.000 ansatte med Office 365. Endnu en af de helt store uddannelsesinstitutioner herhjemme er gået i skyen med deres it-infrastruktur på en Office 365 platform.

Blandt fordelene er, at de studerende har fået betydeligt mere plads i deres indbakke.

Det er slut med sure miner og forklaringsbesvær over for studerende på Via University College. Med overgangen til en it-infrastruktur baseret på Office 365 har både de studerende og de ansatte nu god plads i indbakken og adgang til ressourcer som videokonferencer med Lync og videndeling på SharePoint.

"Via University College går all in med Office. Med Office 365 håber vi helt klart at kunne reducere omkostningerne til at drive vores infrastruktur. Men vi vil også gerne give de studerende langt mere plads til mail og data – og lette deres adgang til f.eks. videndeling og videokonferencer. Vi håber ganske enkelt at kunne gøre tingene en del smartere og billigere”.

Sådan siger Mads Konge Nielsen, chef for it-afdelingen på VIAUC i denne overbevisende case. Læs den og oversæt selv til dine lokale forhold. Office 365 kan designes og prisansættes til både store og mindre institutioner. Med til historien hører, at it-afdelingen på VIAUC også er ansvarlig for 20 mindre, eksterne uddannelsesinstitutioner, herunder gymnasium og VUC.

Se hvordan Office 365 virker:

[View:https://www.youtube.com/watch?v=VDFVjA5uQa4]

 

 

Atea er partner på projektet …

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content