Vi ses på Bett!


Af David Garde-Tschertok, pædagogisk uddannelseschef

Jeg glæder mig meget til dette skoleårs Bett, hvor sammen med blandt andre UCL og Atea forsøger at træde nogle fremkommelige stier i junglen af fede tilbud …

På Bett.dk kan du orientere dig om, hvor det er vi sammen med UCL, vil føre dig rundt, hvis du er tilmeldt deres studietur. I al beskedenhed tillader jeg mig at henlede opmærksomheden på et par af de steder, hvor du har mulighed for at møde os. Men vi træder også vores egne veje. Det kan du læse om nederst i dette indlæg og på www.bettshow.com.

 

Netværksaften på Themsen
UC Lillebælt sætter alle sejl til som sponsor for en netværksaften med fuld strøm på. Her deltager jeg sammen med andre udvalgte medlemmer af ministerens it-rådgivningsgruppe. Vi stiller op til tæsk og deler også gerne nogle flade ud. Men allerhelst får vi en konstruktiv dialog om, hvor og hvordan it kan og skal føre folkeskolen hen J

 

Standture om onsdagen
Vi afholder eksklusive rundture på vores stand af 30 minutters varighed. I grupper med begrænset deltagerantal gennemgår vi udvalgte Microsoft produkter som er aktuelle nu og her. Rundturene foregår kl. 10.00, 11.00 og 15.00. Tilmelding med foretrukket tidspunkt sker til Vivien Middelboe, e-mail: a-vimidd@microsoft.com

 

Microsoft Masterclass: Hands on – minds in
Torsdag arrangerer vi masterclass hos Microsoft UK. Alle tiders Digitale Tarzanbane, Office 365 for fuld skrue, touch the tablet og andre gode sager er på programmet. Hold dig opdateret på www.bettshow.com. De eksklusive pladser er forbeholdt deltagere på UCL’s studietur. Kontakt Vivien (som ovenfor) hvis du vil vide mere.

 

Microsoft med i arenaen
Vi er med som partnere i Bett Arenaen, hvor der er plads til 1.000 tilskuere. Den slags forpligter og det lever vi op til ved sammen med arrangørerne af konferencen at tiltrække verdens førende eksperter og beslutningstagere fra bogstavelig talt hele undervisningsverden.  Læs mere om Bett Arena og glæd jer …

 

 

Comments (0)

Skip to main content