Stabil mobilitet med tablet og notebook fra Acer


Af Julich Wiberg, salgschef

Fra Acer har vi modtaget disse beskrivelser af særligt to super-mobile devices som egner sig til undervisningsbrug, ikke mindst på grund af den lange batterilevetid. Se beskrivelserne nedenfor og tjek Go’ Morgen Danmarks omtale her …

Iconia W510 – tablet og netbook i én
Vi kalder vores W510 "den nye æra indenfor mobilitet". Grunden er enkel: du får en 10,1" skærm, og et fleksibelt produkt, som kan anvendes som både tablet eller PC via det medfølgende keyboard. Den er ultratynd og let, hvilket gør den super transportabel. Og så er Iconia W510 er født med en fuld version af Windows 8, så du kan bruge de programmer du har i forvejen.

 

 

Batteritiden er også fantastisk, da den forlænges når tastaturet tilkobles. Det betyder at man kan være tilkoblet i op mod 18 timer - et vigtigt parameter at tænke på, når man vil undgå besværligheder med at medbringe strømkabel og finde stikkontakter, når man sidder i klasselokalet. 

Derudover kan brugerne rotere tavlecomputeren 295 grader, så den kan nemt anvendes til præsentationer og video, og med flere tilkoblingsmuligheder (bl.a. mikro HDMI og USB 2.0) er W510 et fordelagtigt valg i skole sammenhæng. 

Vejledende DK-pris: fra ca. 4.500 inkl. moms (med keyboard og 32 GB hukommelse). Læs mere på hjemmesiden og find ud af, hvor du køber Iconia W510 …

 

TravelMate B113 - 11,6" Notebook – let, robust og med lang batterilevetid

I vores pressemeddelse skrev vi: "Den perfekte skolekammerat" fordi Acer's TravelMate B113 er tynd (mindre end 21mm.), let (1,38kg) og elegant, samtidig med at den er en robust læringspartner. Den er ideel til skolebrug, da den opfylder alle krav til kommunikation og mobilitet og giver de studerende mulighed for at skabe og dele indhold med venner og medstuderende. Den er perfekt både til begyndere og avancerede brugere og så har den med et 6-cellet batteri en lang batterilevetid på mere end 7 timer, hvilket er en fordel når man sidder i klasselokalet.

 

 

 

 

Vejledende DK-pris: fra ca. 3.200 inkl. moms (afhængig af processor/specifikationer). Læs mere på hjemmesidenog find ud af, hvor du køber Iconia W510 …

 

 


Comments (0)

Skip to main content