Skærm der kan drejes og vrides fra Lenovo


Af Julich Wiberg, salgschef

 

Lenovo tænker også nyt, når de tænker tablets. Særligt iøjnefaldende for mig er deres produktnyhed om en tablet-skærm, der ’kan drejes og vrides’. Lenovo har også fokus på robusthed og multifunktionalitet, der blandt andet involverer en digital pen. Vi har modtaget følgende beskrivelser.

 

ThinkPad Tablet 2 – gorillaglas og integreret pen

Lenovo introducerer ThinkPad Tablet 2, der bygger videre på 20 års erfaring med at udvikle teknologisk førende, brugervenlige, enkelt administrerbare, sikre og særdeles robuste Thinkpad pc'er.

 

ThinkPad Tablet 2 er baseret på Intel-processorer og Windows 8, har en skærm på  10,1" og vejer fra kun 560 g. Den leveres fx med en skærm af Gorilla Glass, Wi-Fi, Bluetooth og 3G, der sikrer optimale forbindelsesmuligheder hvor som helst og en integreret trykfølsom pen (Digitizer Pen Support), At pennen er en integreret del af tablet'en betyder bl.a., at den som en almindelig tablet, ikke kun er velegnet til at være et 'modtager-værktøj', men fungerer som en som pc, der reelt kan kreeres indhold på og som enkelt kan kobles til alle de devices, man normalt forbinder en pc til.

 

ThinkPad Tablet'en er velegnet til undervisning på alle niveauer.

Vejledende DK-pris på ThinkPad Tablet 2 fra 3750,- eks. moms. Læs mere på Lenovos hjemmeside …


ThinkPad Twist – fleksibel skærm der kan drejes og vrides

Et andet nyt og spændende produkt, det såkaldt konvertible produkt, ThinkPad Twist. ThinkPad Twist tilbyder med sin fleksible skærm, der både kan drejes og vrides, en tablet-funktionalitet, til dem der har brug for fleksible værktøjer, der kan arbejdes og kreeres på, og som stadig gerne vil have et traditionelt tastatur ved hånden hele tiden, så muligheder for at arbejde som på en traditionel pc også er til stede.

 

 

ThinkPad Twist giver med den fleksible skærm endvidere mulighed for enkelt at vise præsentationer helt tæt på. Twist leveres med samme integrerede pen som ThinkPad Tablet 2 og har samme høje sikkerhedsniveau og robusthed som de øvrige produkter i ThinkPad-serien.

 

Vejledende DK-pris på ThinkPad Twist fra 5775,- eks. moms. Læs mere på Lenovos hjemmeside …

 

 

Om os

Lenovo har igennem mange år været førende producent af pc-produkter til uddannelsessektoren over hele verden. Den viden vi har tilegnet os her, fortsætter vi naturligvis med at forfine og udvikle, både når det gælder design, funktionalitet og læring, så vi fortsat kan tilbyde de mest innovative produkter til uddannelsen af børn og unge.

Comments (0)

Skip to main content