Ergonomi og design i højsædet på ASUS touch-produkter


Af Julich Wiberg, salgschef

ASUS har sendt os følgende beskrivelser af mobile løsninger med det bedste fra tablet- og pc-verden. Lette og lækre, synes mantraet at være. Vi er spændte på at se, hvilken appeal ASUS-enhederne har til eleverne. Her udpluk fra serierne VivoBook og ZenBook.

ASUS VivoBook S200, S400 – touch-paneler og intutive taster
Vælg en skræddersyet  løsning med Windows 8 via ASUS VivoBooks, der er omhyggeligt designet ud fra konceptet personligt præg og engagement. Med VivoBooks bliver brugeren ét med teknologien med modtagelige touch-paneler og intuitive taster, der giver en ultralet og ekstra slank stil, som er nem at tage med på farten.

ASUS’ designere har givet ASUS VivoBook et karakteristisk look, som præsenterer Windows 8’s stil og underholdning og fremhæver den smarte mobile løsning. De teksturerede, metalbehandlede overflader og de ergonomiske kanter skiller sig ud fra mængden og matcher dynamikken i moderne mobil intuitiv databrug. Den ultra lette og ekstremt slanke ASUS VivoBook er perfekt til at tage med sig overalt!

Vejledende DK-pris: fra ca. 3.999. Forhandlere Bilka, Fona, Wupti, Proshop, Føniks, Computer City. Læs mere om ASUS S200 her … og ASUS S400 her … 

ASUS ZENBOOK™ Touch – verdens mest avancerede Ultrabook
For at få fuldt udbytte af Windows 8, lancerer ASUS med ZENBOOK Touch, verdens første ultrabook med Full HD skær, som giver brugeren mulighed for at udnytte alle intuitive funktioner i Windows, uden på nogen at gå på kompromis med hverken stil eller ydelse.

ASUS ZENBOOK™ Touch — verdens mest avancerede Ultrabook.  Med samme knivskarpe design som den originale ZENBOOK™, kraftfuld 3. generation Intel® Core™ i7 processor, er ZENBOOK™ Touch den perfekte balance mellem stil og performance. SonicMaster audio teknologi sikrer en fantastisk lydkvalitet samtidig med en Full HD multi touch skærm med IPS teknologi giver et vidunderligt billede med levende farver og med et betragtningsvinkel på 178 grader for at flere kan se på skærmen samtidigt.

 

ZENBOOK™ Touch – Tilgængelig sidst i december

Vejledende DK-pris ca. 13.499. Forventet tilgængelig sidst i december hos Proshop, Wupti og Føtex. Se produktpræsentation af ZENBOOK Touch her …

 

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content