Windows 8-app giver overblik over Gyldendals digitale læremidler


Som vi skrev i sidste nyhedsbrev, har Gyldendal Uddannelse udviklet en app til Windows 8 som giver dig overblik over alle dine digitale læremidler fra forlaget. Pålidelige kilder oplyser, at forlagets digitale uddannelseschef egenhændigt har hentet en Microsoft Surface hjem fra San Fransisco – men ikke om han viser den frem på standen.

Udover overblikket indeholder app'en også en læser til forlagets i-bøger, så disse kan downloades og tilgås også når man ikke har internetforbindelse. Følg med på www.gyldendal-uddannelse.dk/

 

Uddannelsesforum
Digitale læremidler - hvorfor det?
Få et overblik over Gyldendals digitale tilbud, når digital projektleder, Christian Bach, fører jer igennem "landskabet" og sætter fokus på forlagets almendidaktiske overvejelser og tilgange til digital læring.
Mød op den 6.-7. november til Uddannelsesforum og lyt og se med i møderum 24/25  den 6. november kl. 13.15-14.00 og  7. november kl. 10.00-10.45.

Kom forbi vores stand og se alle de nyeste digitale materialer, få en taske med digital inspiration og deltag i lodtrækningen. Læs mere om Uddannelsesforum


Comments (0)

Skip to main content