Mød os i partnerskab på Uddannelsesforum


Af Julich Wiberg, salgschef

Læs i vores kommende nyhedsbrev om hvor du møder os på Uddannelsesforum. I år har vi valgt at præsentere os i samarbejde med vores partnere … For det er der, vi synes det giver mest mening for uddannelsessektoren. At vi med vores viden og produkter fungerer som bindeled mellem leverandører, producenter og ikke mindst kunder.

Forhåbentlig er Windows 8-lanceringen og de mange relaterede annonceringer ikke gået henover hovedet på nogen. På Uddannelsesforum får vi udover at prøve produkterne lejlighed til at mødes og drøfte potentialerne i alt det nye.

 

I Microsofts EDU-team har vi naturligvis en agenda, som du kan se nedenfor. Men et overordnet punkt til listen lyder: Lyt til brugerne og skab dialog mellem dem og vores partnere. For det er der, det hele bliver interessant – når enderne mødes og innovative idéer, nye netværksrelationer og løsninger opstår. Læs i dette nyhedsbrev om hvem af vores partnere, I kan møde os sammen med på Uddannelsesforum.

Vores egen agenda stillet op som bullets ser således ud. Vi glæder os til at høre jeres:

Fokus er at skabe værdi for eleverne gennem

  • Kombinationer af samarbejdsværktøjer
  • Muligheder for at konsumere information og skabe produkter
  • Introduktion af ny teknologi: tablets, smartphones, touch-skærme og bevægelsesfølsomme devices
  • Cloud-baserede, omkostningsreducerende løsninger
  • Office 2013 herunder klassikerne Word og PowerPoint, som er blandt de fem mest anvendte applikationer i verden. I en ny og foranderlig verden fuld af teknologi repræsenter Office-pakke fortsat de kompetencer, som virksomheder ønsker deres medarbejdere besidder.

 

Vi ses på UFO!

Fang mig på mobilen, hvis ikke I lige kan få øje på mig omkring vores partneres stande: 4567 8402

Vi glæder os til at se dig på Uddannelsesforum – se standplan.

Comments (0)

Skip to main content