Helhedsløsninger fra SystemTech i skyen med UNI-login og Office 365


Af Systemtech

Single sign-on og hurtig logon-tid på alle devices!
Helhedsløsninger der kører i skyen er et af vores specialer.

Uni-login og Office er velkendte og velfungerende størrelser, som alle ved virker. Derfor indgår blandt andet de som centrale elementer i EasyIQ Cloud …som du kan opleve sammen med vores nye EasyIQ Office365 “out-of-the-box”-løsning. Mød os på stand 26 og få en demo af, hvordan EasyIQ Cloud giver private pc, Mac og iPad adgang til alle skoleressourcer via skyen, fx print, fildeling, Uni-login-baserede websites og Office 365, med single sign-on og hurtig logontid.

 Hvis I vil i gang med Office 365, sørger Systemtech for oprettelse og vedligeholdelse af alle jeres brugere og klasse- og holdwebsites. EasyIQ Office365 ”out-of-the-box” er naturligvis også tilgængeligt uden EasyIQ Cloud. Kom også til vores session i møderum 24-25 d. 6. november kl. 11.30-12.15 – vi glæder os til at se jer på Uddannelsesforum 2012.

Læs mere på vores hjemmeside …


Comments (0)

Skip to main content