Oplev fremtidens teknologi rundt omkring i Danmark


Fra fredag d. 26. oktober til søndag d. 18. november kan du rundt omkring i hele landet opleve, hvordan computerspil, video, billeder og musik bruges på tværs af fremtidens pc’er, tablets og smartphones. I forbindelse med Microsofts lancering af Windows 8 ruller fremtidens teknologi forbi i en kæmpe truck og parkerer i udvalgte byer og ved udvalgte uddannelsesinstitutioner. Alle er inviteret til at afprøve og lege med den nyeste teknologi. Det er gratis for hele familien. Der vil blandt andet være konkurrencer og gaver samt overraskelser. Derudover er der lidt sødt til ganen og en kop kaffe.

 

Når teknologi-trucken folder sig ud, er det som en Transformers-film. Man kan prøve de fedeste og nyeste gadgets, computere og smartphones. Man kan bruge kroppen til at spille spil mod hinanden. Man kan se film og serier samt lytte til musik via computeren, spillekonsollen eller tabletten. Man kan derudover også opleve mere alvorlige ting som at holde styr på kalenderen, mails og sociale medier. Der er noget for hele familien, når Microsoft lancerer Windows 8 i København!

Bliv en del af fremtiden nu

Teknologi-trucken, som er 20 meter lang og syv meter høj, er på rundtur i hele riget. Alle vil gratis kunne prøve Windows 8 på de nye pc’er, tablets og hybrider (computere, der både fungerer som tablets og pc’er). Afprøv selv, hvordan Windows 8, Xbox 360 med Kinect og de nyeste Windows Phone-smartphones spiller sammen via internettet. Et eksempel er musiktjenesten Xbox Music, som giver adgang til ca. 30 millioner sange, uanset hvilken af de nævnte enheder, du bruger. Men prøv det selv.

”Vi håber, alle interesserede kommer forbi for at opleve fremtidens teknologi rundt omkring i landet. Det er en udflugt for hele familien. Passer nogle af produkterne lige til dig, kan de købes hos din lokale forhandler,” siger Martin Thorning, ansvarlig for Windows i Microsoft Danmark.

Windows 8-pc’er og -tablets bliver lanceret d. 26. oktober og kan derefter købes rundt omkring i landet. Fordi Windows er det mest udbredte system til pc’er i Danmark, vil Microsoft vise danskerne i hele landet, hvilke nye muligheder Windows 8 tilbyder.

  

”Danskerne er vidt forskellige med mange forskellige behov, og der findes en Windows 8-pc eller tablet til enhver smag, ethvert behov, farve, størrelse og udformning. Derfor kører vi rundt i landet for at vise vores nyeste produkter,” siger Martin Thorning.

 

Se hvor du kan møde lastbilen samt få en demo og lidt til ganen:

Dato

Sted

Placering

26-okt

København

Rådhuspladsen

27-okt

Ørestad

FIELDS

28-okt

Gentofte

P-Plads ved IKEA - foran Elgiganten

29-okt

Glostrup

P-Plads ved indgang til Computer City

30-okt

Commercial Launch

Tivolis Kongress Center

31-okt

Næstved

P-Plads ved Næstved Mega Center

01-nov

Slagelse

Vestsjællandscenteret

05-nov

Horsens

P-plads ved Bilka Horsens

06-nov

Kolding

Kolding Storcenter - ved Bilka

07-nov

Odense

Rosengårdcentret

08-nov

Aarhus

Bruuns Galleri

09-nov

Aarhus

P-Plads ved Bilka Tilst

10-nov

Ålborg

Ålborg Mega Center - ved siden af CC

11-nov

Ålborg

Ålborg Mega Center - ved siden af Elgiganten

12-nov

Campus

ITU Student Campus

13-nov

Campus

RUC Student Campus

14-nov

Campus

KUA Student Campus

15-nov

Campus

DTU Student Campus

16-nov

BEEP

Bella Center

17-nov

BEEP

Bella Center

18-nov

BEEP

Bella Center

 

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content