Windows 8 lancering – live fra New York sent i aften online


FYI, you can watch tonight’s livestream of the Windows 8 launch in New York at 17:15 CET!     (ca 23.15 dansk tid)

 

http://www.microsoft.com/en-us/news/presskits/windows/

 

Dertil kører der lancerings event i Stockholm i dag - så mon ikke man kan læse en del i pressen fredag?

Er du i Kbh området - da kan du hele fredag den 26/10 fra kl. 10-19 på Rådhuspladsen besøge en meget stor turkis blå lastbil - den indeholder rigtig mange af de nye pc'er, tablets og smart phones. Du vil få lejlighed til at både se og røre. Denne lastbil vil køre rundt i landet de næste 3 uger. Vi skal nok indsætte skema så du kan se hvor og hvornår du kan møde den i dit nærområde. - Vi besøger byer, universiteter og messer i det ganske land.

 

På Tirsdag fejrer vi i Danmark lanceringen med et stort event: http://www.microsoft.com/danmark/newera/ som dog allerede er fuldt booket. Og på Uddannelsesforum 6 november vil mange af vores partnere kunne vise devices og løsninger frem baseret på platformen.

God læselyst på bloggen og ha' en rigtig god dag 🙂


Comments (0)

Skip to main content