Study Smarter – gratis oplæg til skolerne om pædagogisk brug af IT i skolen med SkyDrive og Office – OneNote, Word og PowerPoint


Af Vicki Bruhn, Microsoft

Microsoft tilbyder oplæg ude på landets skoler gennem hele skoleåret 12/13.
Oplæggene imødekommer den stigende udfordring skolerne møder, med at integrere brugen af IT blandt lærere og elever. Formålet er at styrke elevernes kompetencer og brug af digitale værktøjer, der understøtter elevernes læring og involvering undervisningen.

Konkret - Study Smarter illustrerer hvordan eleverne bedst udnytter funktionerne i de enkelte programmer til at løse de daglige opgaver så som rapportskrivning, note-tagning, gruppearbejde og præsentationer.

Oplægget er relevant for alle elever fra 9 klasse og opefter - uanset styresystem.

Flere skoler har allerede benyttet sig af tilbuddet i foråret:

Tove, vicerektor for HHX og HTX på Selandia i Slagelse, en institution som prioriterer inddragelse af IT i undervisning meget højt. Tove udtaler sig om hvorfor Selandia sagde ja til muligheden, om få Study Smarter på Selandia:

”Et fantastisk tilbud hvor vi får besøg af eksperter – og særligt når det handler om OneNote, som vi er meget optaget af at inddrage i undervisningen. Vi bruger fortsat den fysiske bog men har fokus på læringsstile, hvor alt er digitaliseret – lige fra lærebøger, notatteknik til at lære eleverne at anvende Outlook til strukturering af deres hverdag.”

 

Oplægget varer ca. 90 min. Læs mere om Study Smarter og tilmelding i vedhæftede PDF nederst.

Tid: 2012/2013 skoleår

Sted: Hele landet

Målgruppe: 9-10 klasser, gymnasier & HF, handelsskoler & HG, erhvervsskoler, professionsuddannelser og andre ungdomsuddannelser.

Study Smarter event med SkyDrive og Office - beskrivelse.pdf

Skip to main content