Skolestart = Office 365 start !


Af Anders Rauer

Om miljøvenlig og omkostningsreducering, pilotprojekt på Gentofte skole, implementering

Skolernes sommerferie er nu veloverstået, hvilket giver mulighed for at komme i gang med Office 365 for Education, der blev gratis tilgængelig fra den 27. juni for alle skoler og uddannelsesinstitutioner.

Efterfølgeren til Live@edu vil sætte nye standarder ved at inkorporere blandt andet Lync og SharePoint samt forbedre din skoles miljøprofil og reducere omkostninger, som bureauet Forrester Consulting har samlet i to undersøgelser her.

Mange har vist interesse for Office 365 og flere har allerede implementeret deres egen løsning. Efter pilotprojekt på Gentofte skoler synes Gentofte, at Office 365 både er dynamisk og fleksibelt. Der er altså tale om en samarbejdsplatform, der kan tilgås fra hvor som helst med internetforbindelse og kan dermed supplere med nye dimensioner til den fulde Office pakke.

Hvis du gerne vil i gang med Office 365 kan du enten kontakte din licenspartner, eller hvis du selv ønsker at implementere Office 365, kan du hente en guide på Office365.dk ved at klikke på Få mere at vide.

TILMELD DIG WEBINAR
Derudover kan du og dine kollegaer tilmelde dig vores webinar mandag den 4. oktober fra kl. 14.00-15.00 ved at skrive til Anders på 
t-rauer@microsoft.com.

Agendaen er:

-      Kl. 14-14.30: Overblik, hvad er Office 365 for Education

-      Kl. 14.30-14.45: Hvorfor lykkedes det Office 365 at få grønt lys hos Datatilsynet

-      Kl. 14.45-15.00: Eventuelt

Comments (0)

Skip to main content