365 grader rundt om Microsofts nye Outlook


Af Anders Rauer

Om: Outlook 2013 Preview, nye funktioner, opdater Live@edu-mail

Hen over sommeren er den nye Outlook preview blevet lanceret, hvilket du kan læse om her, og det åbner op for en mere cloud- og tablet-venlig tilgang, når du skal tjekke din e-mail.

Der er ikke tale om en opgradering af Live@edu-brugernes eksisterende Outlook Live e-mail, men en helt nyudviklet mailservice, som din skole kan få adgang til.

Så hvis du endnu ikke har fået den nye Outlook, kan du blandt andet se frem til:

    • Skype vil blive integreret, hvormed du kan have en visuel samtale med din klasse eller kollega direkte fra din indbakke
    • Office web apps built-in, der er forbundet til din SkyDrive, som sørger for, at du kan dele billeder eller samarbejde i samme dokument. Dermed kan du redigere vedhæftede dokumenter i Word, PowerPoint, Excel eller OneNote uden at forlade din e-mail
    • Samtidig kan du sætte din mail op til Windows Phone, iPhone, Android, tablet eller iPad – læs her

For at få den nye Outlook skal du omdirigere skolens DNS til outlook.com/<domænenavn>, og du finder hjælp til migreringen på foraene Outlook Live Answers og Office 365 Community. Yderligere kan du omdøbe din mailkonto ved at følge vejledningen her og tilføje en eksisterende mail til din nye Outlook ved at logge på her.

 

Comments (1)

  1. jeg har købt en pakke hos jer kan ikke få mail til at sende og modtag?
    lynettem@ outlook.dk den er blevet lavet i dag den 8/4 2016 den skriver der er fejl er 0x80004005-0x000b220x00501 hvad skal jeg gøre hjælp??????????????

Skip to main content