Office 365 – info indlæg til dig som selv vil stå for implementeringen af Office 365 for education


Af Anders Rauer

Om Office 365 for Education, tilmeld prøveversion med mulighed for opgradering til hel plan A version

OFFICE 365 FOR EDUCATION ER TILGÆNGELIG PÅ OFFICE365.DK - Hvis du gerne selv vil oprette din skoles Office 365 miljø eller springe køen til migreringen af Live@edu over, kan du nu oprette en plan A prøveversion, der kan opgraderes til din skoles vedblivende løsning.

Hensigten med dette blogindlæg er at tage dig, som selv vil stå for implementeringen af Office 365, i hånden og guide dig igennem de indledende steps. Du vil herved få de direkte links, som du skal bruge under oprettelsen. 

Step 1
Gå til: TILMELD DIG PRØVEVERSIONEN AF OFFICE 365 FOR EDUCATION. Her skal du vælge den grønne tilmeldingsknap midt på siden for at få adgang til plan A versionerne og ikke den orange knap i toppen.
Hvis du har oprettet en prøveversion af plan E inden lanceringen af Office 365 for Education den 27. juni, skal du oprette en ny for at få adgang til plan A.

 

Step 2
Når du vil bestille, kan du hoppe direkte til: KLAR TIL TILMELDING. Udfyld felterne og følg tilmeldingstrinene. Tilføjelse af eget domænenavn sker efter tilmeldingen, hvormed dine brugere ikke vil komme til at hedde bruger@onmicrosoft.com, men eksempelvis bruger@skole.dk

 

Step 3
Efter din prøveversion er oprettet, log da ind på administratorsiden Microsoft Online Service, klik på Køb under Abonnementer og vælg dernæst de ønskede moduler, hvor den gratis plan A2 også vil fremgå.

Step 4

Du tilføjer dit eget domænenavn ved at klikke på menupunktet Domæner i venstre side under Administration, dernæst klikke på Tilføj et domæne og registrer oplysninger hos din DNS-udbyder.

Under menuen Administration kan du også tilføje brugere ved at klikke på Brugere i venstre side og derefter klikke på Ny og Tilføj flere. I forhold til konfiguration bør du klikke på Konfigurer enkeltlogon og følge steps samt klikke på Konfigurer med AD synkronisering og dernæst følge steps.
Hvis du ønsker at få kontakt til en af vores partnere vedrørende hjælp til denne proces, er du velkommen til at skrive til Anders Rauer på t-rauer@microsoft.com .

Comments (0)

Skip to main content