Gør skoletasken lettere og læg lektier ud i skyen


Af Anders Rauer
om Cloud Backpack, tips til skolebrug, SkyDrive app, OneNote app

Hvis din skoletaske trænger til at blive lettere, når du begynder i skole efter sommerferien, på grund af tunge lektiebøger og opgaver, der tynger dine skuldre frem og tilbage til skolen, bør du se nærmere på Microsoft SkyDrive®!

Som kandidatstuderende på Copenhagen Business School på Frederiksberg har jeg gået i skole de sidste mange år og oplevet udviklingen væk fra undskyldninger om, at hunden har spist opgaven, til at elever i dag bruger multimedier aktivt i deres produktarbejde. Det at kunne drage fordel af IT har jeg også nydt godt af på min videregående uddannelse!

Hvis du endnu ikke er hoppet ud i skyen, kan SkyDrive bidrage til dit projektarbejde ved blandt andet at give dig et sted at gemme dine billeder af skoleprojekter samt få adgang til Office-programmer, hvor du og din gruppe kan skrive jeres projekt sammen. Så hvis du står og mangler:   

-         Overblik over noter ved hjælp af faneblade

-         Samarbejde i Office fra hvor som helst

-         7 GB back-up, der både synkroniserer online og offline

-         Scanning af papirer til SkyDrive med din mobil

-         Få adgang til filer fra mobil eller tablet

 

Da vil jeg foreslå, at får overblikket her på Skydrive hjemmesiden og at du læser Troels Hvids blogindlæg: Seks tips til at arbejde smartere i skyen med SkyDrive , der beskriver præcis hvordan du skal gøre.

Hvis din skole har en Facebook profil til at dele dokumenter med eleverne, der hvor de er, kan du også læse, hvordan du ved hjælp af SkyDrive kan dele filer på Facebook.

 

Comments (0)

Skip to main content