Microsoft Office 365 fylder 1 år og runder 150.000 brugere


Efter et år på markedet har Office 365 vist sig at være et af Microsofts bedst sælgende produkter nogensinde. Især danske virskomheder har taget godt imod Office 365. Således benytter 3.000 danske virksomheder og 150.000 brugere i dag Office 365, og vi får 150 nye brugere på Office 365 hver dag. Med Office 365 har virksomheder af alle størrelser adgang til en lang række kendte værktøjer – nemlig Office, Sharepoint, Exchange og Lync i skyen på tværs af pc’er, tablets og smartphones.

”Office 365 er blevet taget rigtig godt imod i Danmark.Både store og små virksomheder har nydt godt af fordelene som skalerbarhed og fleksibilitet, som de opnår ved at kunne tilgå dokumenter og arbejde i skyen,” siger produktchef Aaren Ekelund, produktchef for Office 365 i Microsoft. ”Folk har vænnet sig til at benytte skybaserede services i forretningsmæssig sammenhæng, nøjagtigt som hos forbrugerne, der er vant til at benytte skyen til blandt andet lagring, musiktjenester og apps. At få en forudsigelig og overkommelig månedlig pris i stedet for en stor engangsinvestering tiltaler både små og store virksomheder.”

”Office 365 har været en succes. Tilgængeligheden er helt i top – vi har faktisk aldrig oplevet et nedbrud – og vores medarbejdere kan komme på mailen overalt. Ikke bare fra deres pc, men også fra en hvilken som helst telefon eller tablet. Samtidig er der intet vedligehold og vi har minimeret vores forbrug af konsulenttimer. Det fungerer bare rigtig godt,” siger Martin Larsen fra KIMS.

”Det stod ret hurtigt klart, at Office 365 var svaret på alle mine IT-problemer. Dels er jeg endelig kommet på en professionel infrastruktur, og dels efterlader jeg et professionelt indtryk og kan arbejde effektivt i retning af mere internationale opgaver,” siger Jette Ravn ejer af Ravn Kommunikation.

FAKTA

Office 365 i Danmark

  • Hver dag kommer 10 nye virksomheder og 150 nye brugere på Office 365.
  • Der er ca. 3.000 danske kunder på Office 365 med i alt 150.000 brugere.
  • Blandt de danske kunder finder man AP Møller, SuperGros, B&O, Røde Kors, ISS og Alectia, men også en lang række mindre virksomheder. 
  • Prisen på Office 365 i Danmark er reduceret med 20 % i fht. lanceringen sidste år.
  • Danske partnere, som eks. IT-planeten har god indtjening på Office 365: http://www.microsoft.com/casestudies/Case_Study_Detail.aspx?CaseStudyID=710000000696
  • Samtidig med 1-års dagen bliver Office 365 tilgængelig på 46 nye markeder og får support på 11 nye sprog. Dermed når Office 365 nu ud til 4 milliarder mennesker i 88 lande og på 32 forskellige sprog.
  • Da Office 365 er browserbaseret, kan skolerne mindske omkostningerne til it-driften og frigøre ressourcer, herunder at frigøre den tid og de kræfter, som skolerne bruger på fx administration af servere.

 

LÆS også blogpost:

Microsoft tilbyder nu Office 365 for Education gratis til skoler: http://blogs.technet.com/b/dk_uddannelse/archive/2012/06/27/microsoft-tilbyder-nu-office-365-for-education-gratis-til-skoler.aspx

 

Comments (0)

Skip to main content