Læring døgnet rundt


Af Julich Wiberg, salgschef

Lanceringen af Office 365 til undervisningsverden i Danmark er på vej. Et nyt produkt, som giver adgang til de vigtigste ressourcer i undervisningen døgnet rundt fra alle devices. Catholic International Education Office har allerede købt Office 365 for Education til 4,5 millioner elever fordelt på 210.000 skoler. Herhjemme er jeg spændt på, hvordan uddannelsessektoren tager imod kommunikations- og samarbejdsplatformen. Med 24/7-adgang til kontorprogrammer, mails, kalender, kontaktpersoner, online-møder og projektstyring understøtter Office 365 de innovative undervisningsformer, som ser dagens lys landet over. Undervisningsformer med udgangspunkt i, at elever og studerende er læringsparate forskellige tidspunkter døgnet rundt. Undervisningsformer der betyder, at undervisere planlægger og udfører undervisning hvor som helst og når som helst.

Med disse udsigter til en sommer, der ender helt oppe i skyen, vil jeg takke jer for året der gik. Gennem vores skolenetværk og øvrige fælles aktiviteter kommer vi tættere på hinanden som pædagogiske partnere og jeg glæder mig over samarbejdet. Dette skoleår bød blandt meget andet på Læringscafé, Netværksskolen og Digitale patruljer. Hvad mon det næste bliver? God sommer!

 

Comments (0)

Skip to main content