Office 365 for education kan nu bestilles


Af Torben Andersen, Microsoft Rådgiver

For et par måneder siden annoncerede Microsoft den nye prissætning af Office 365 for Education, der betød at A2 planen blev gjort gratis for både ansatte og studerende. A2 planen er den der indeholder Exchange, SharePoint, Office WebApps og Lync. Selv om A2 planen er blevet gratis, skal der foretages en bestilling da det er forudsætningen for, at Microsoft f.eks. opretter en mailbox til jer, og bestillingen skal derfor ske i forhold til det og der skal ske i forhold til det antal brugere i skal have. Og du kan finde mange flere detaljer her.

For kunder, der køber ind på en EES aftale, er det blevet muligt at bestille Office 365 pr. 1. juni via deres LAR. Hvis EES og LAR er ukendte begreber for dig, kan du spørge jeres ansvarlige for indkøb af Microsoft Licenser, om det er den måde I handler.

Kunder, der ikke har en EES aftale, må vente lidt endnu med at få adgang til de mange muligheder Office 365 for Education giver. Vi vil naturligvis informere yderligere her på bloggen, når vi har de sidste detaljer på plads. Tilmeld dig evt. RSS feeds på forsiden af bloggen for at få informationen når vi lægger den live.

Vil du vide mere?

Vi har netop gennemført en tur i rundt i Danmark, hvor vi fortalte om Office 365 og Windows 8 på tablets. Du kan finde præsentationen her.
Vi har besluttet at gennemføre en ekstra udgave af seminaret d. 28. august i Århus.

Du kan læse mere om agendaen og tilmelde dig her.

Comments (0)

Skip to main content