Windows Server 2012 og support for heterogen lagring


Af Bjarne Dollerup, Microsoft.

Uanset om vi taler om skabsplads i huset eller data center kapacitet, kan man aldrig have for megen lagerplads! Tidligere har jeg skrevet om data lagring i forbindelse med oppetid og Hyper-V på Technet bloggen, denne gang fokuserer jeg primært på de forbedringer og nyskabelser vi har gjort på data lagring.

I Windows Server 2012 har vi blandt meget andet kigget på vores support for "blandede" miljøer, idet en del af vores kunder har en blanding af (blandt andet) Windows og Unix/Linux "maskiner". Windows Server 2012’s multiprotokol data lagringsteknologier er ikke just nyt i Windows Server regi, IT administratorer kan bruge det samme Windows Server 2012 system til at lagre data fra både Unix/Linux bokse (via NFS protokollen)og Windows ditto (via SMB protokollen). Teamet leverer denne gang mere af det samme, inklusiv forbedringer på clustering siden, for at kunne gøre Windows til en endnu bedre lagringsplatform der tilbyder institutioner - af enhver størrelse - både oppetid og en fornuftig økonomi. Du kan læse mere her.

Windows Server 2012 Remote Desktop Services (RDS)

Windows Terminal Services og den seneste version "Remote Desktop Services" (RDS) har været en fast bestanddel af Windows og Windows Server I lang tid. Som mange andre funktioner i Windows Server har RDS fået en ordentlig overhaling i Windows Server 2012. Du kan læse mere her.

 


Comments (0)

Skip to main content