Windows 8 Release Preview


Af Torben Andersen, Microsoft

Microsoft har netop frigivet den sidst Beta af Windows 8, og den kan hente her.
Jeg har selv kørt den i en uges tid og min foreløbige konklusion er, at den er klar til brug. Ikke mindst i vores tur rundt i landet, hvor vi har demonstreret Windows 8 sammen med tablets har givet en god oplevelse.

Det sted, hvor vi oplever den største forskel på dette build og det foregående er i App Storen – som i Microsoft termer hedder Market Place. Tidligere var der kun givet adgang til 100 Apps og det tal er nu mangedoblet. Det er dog stadig en lukket Market Place, forstået på den måde, at det kun er et fåtal af de udviklere, der har fået lov til at lægge Apps på Market Place. Det vil blive generelt muligt for udviklere at lægge Apps op, når Windows 8 frigives generelt – datoen kendes ikke endnu.

Husk på, at de programmer der i dag kører på Windows 7 også vil kunne køre på Windows 8.

Windows på en helt ny måde

Windows på en helt ny måde, bygget videre fra den solide kerne af hastighed og pålidelighed i Windows 7. Det er en helt ny berøringsbaseret grænseflade. Det er et nyt Windows til nye enheder. Og det er let at prøve nu – uanset om du installerer det for første gang eller flytter det fra Windows 8 Consumer Preview.

Hent den her: http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-8/download

Eller se 1 minuts video om Windows 8 i brug og læs flere detaljer på dette link  http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-8/release-preview?ocid_O_MSC_WR8_OandO_MSCOM_da-dk

Tidligere på året har vi blogget om Windows 8 Consumer Preview her:
http://blogs.technet.com/b/dk_uddannelse/archive/2012/03/01/windows-8-landet-i-consumer-preview-udgave.aspx

 


Comments (0)

Skip to main content