Den Digitale Tarzanbane


IT og Tarzan – hvad har det med hinanden at gøre? I Martin Lindveds “Den Digitale Tarzanbane” smelter læring, bevægelse og IT anvendelse sammen med en legende tilgang til undervisning. Fedt, inspirerende og børnehaveklasselederen fra Skansevejen skole i Fredericia er udtaget til Microsofts “EM i IT didaktik”.

For perspektiverne i Tarzanbanen rigtig store. Der er ikke bare tale om et undervisningsforløb, men en ny didaktisk tilgang man kan bruge i alle mulige faglige sammenhænge og på forskellige alderstrin. Fordelen er at man aktiverer alle eleverne i en fælles proces hvor der er bevægelse og samarbejde. Selvom der i projektet er brugt masser af teknologi, Xbox Kinect, Smart Board, Skype og adskillige andre digitale ressourcer så kan man sagtens klare sig med ganske få digitale elementer, det er fantasien der er afgørende. Og så kan man med tænkningen i Den Digitale Tarzanbane få selv det mest kedelige klasseværelse til at blive et aktivt og kreativt læringsrum

Artikel på Folkeskolen.dk

 

[View:https://www.youtube.com/watch?v=gLYnamdYZdA]

 

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content